Конструктор дървен VARIO 72ч.

  • Кат. номер: 11939

Подарете на малкия си инженер този невероятен комплект от сглобяеми дървени къщички на „Walachia“ и го оставете да направи първите си стъпки в изграждането на свой дом. Кой знае, може пък той да е бъдещия архитект на столицата...
Комплектът съдържа 72 конструктивни елемента, от които детето може да сглоби най-малко 7 различни модела на къщи. А ако има голямо въображение, бройката може да се увеличи двойно.
Интересна част в сглобяемите елементи представлява факта, че те нямат нужда от лепило, за да се съединят помежду си. Благодарение на изрязаните канали в краищата им, дървените части могат да се редят един върху друг, пасвайки си идеално. Така лесно могат да бъдат сглобявани и разглобявани, за да се нареди поредната дървена къщичка. Елементите, с диаметър на цилиндрите 15 mm, са изработени от бук, който гарантира тяхната здравина.
В комплекта са включени врати и прозорци, които могат да се разположат по избор на младия инженер. А за да може детето да премества лесно всяко свое ново творение, в помощ влиза удобната шперплатова подложка, която ще е в основата на всяка сграда.

Подходящ за деца над 5 години.

Размер на опаковка:29х22х10см.

87,00 лв.
Базова цена: 87,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!