Лорели-Лъжички за хранене розова 1023045 0002

  • Марка: Lorelli
  • Кат. номер: 13724
ъжичките осигуряват нужното удобство в периода на захранване на детето. Практични, удобни и в атрактивни цветове, те са идеалният избор при първите стъпки към самостоятелно хранене.
 
Инструкции за употреба: Преди първата употреба, почистете добре лъжичките. Не ги поставяйте в микровълнова фурна. Не ги изварявайте. Този продукт не е подходящ за затопляне или готвене. Не излагайте лъжичките на директна слънчева светлина. Не ги слагайте в близост до източници на топлина, тъй като това може да ги повреди.
 
Почистване: Веднага след употреба, измийте лъжичките с топла вода и мек препарат. Изплакнете ги добре. Не използвайте абразивни препарати, твърди химикали или разтворители, тъй като това може да ги повреди. Поставяйте ги само в горното отделение на миялната машина.
Този продукт може да се счупи при силен натиск.
 
Внимание: Да се използва само под родителски контрол. Не оставяйте детето само по време на употреба. Лъжичките не са играчка. Трябва да се използват само като прибор за хранене. Проверявайте целостта им преди всяка употреба. Изхвърлете ги при първи признаци на повреда. Винаги, преди да започнете храненето на детето, проверявайте температурата на храната.
 
Възраст: 6+ месеца.
 
Материал: PP.
 
Не съдържа бисфенол-А (BPA).
 
Опаковка: 2 бр.
 
 
3,80 лв.
Базова цена: 3,80 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!