Wee baby-шише натурал 125мл. 142

  • Марка: Wee baby
  • Кат. номер: 11016
WEE BABY Natural Шише с широк биберон за естествено усещане 0-6М 125 мл

WEE BABY Natural Шише с широк биберон за естествено усещане 0-6М 125 мл е специално създадено за храненето на новороденото. Снабдено е с мек и удобен силиконов биберон, който отговаря на нуждите на бебето и има анти-колик действие. Уи Бейби Нейчъръл Шише с широк биберон за естествено усещане 0-6М 125 мл може да се използва и след шестия месец като за целта се сменят бибероните му с №2 и №3. Висококачественият му дизайн съдейства бебето да се храни здравословно и с естествен ритъм. Почиства се и се съхранява лесно, а предпазната капачка на шишето се грижи да съхранява биберона в отлична хигиена. 

Продуктът се предлага в различни разновидности. Моля, при поръчка да отбележите в полето за коментар желания от Вас модел.

WEE BABY е турска компания, специализирана в предлагането на бебешки продукти и аксесоари. В процеса на производството се използват само одобрени от "FDA" суровини без Бисфенол А, а продуктите са гарантирано безопасни за контакт с храни. Мисията на Уи Бейби е да подкрепя уникалната връзка между майката и бебето като предлага висококачествени, ефективни и безопасни решения за нуждите им.

Производител: Wee Baby, Турция.

Асортимент Доставка според наличностите. Конкретният дизайн ще бъде уточнен със сътрудник по телефона.

11,70 лв.
Базова цена: 11,70 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!