Аптамил 2-органик сухо мляко 800гр.

  • Кат. номер: 10326

Aptamil Organic 2 представлява преходно мляко, предназначено за задоволяване на хранителните потребности на Вашето бебе от 6 до 12 месечна възраст.

Описание:

  • Хранителни влакнини GOS/FOS – нашата специална смес от олигозахариди - Важните витамини C и D** - DHA**(омега-3)и AA (омега-6) мастни киселини - ALA** (омега-3) мастна киселина.
  • Не съдържа консерванти.
  • Специален дизайн на опаковката - защитна лента на горния ръб, за да сте сигурни, че опаковката не е била разпечатвана, както и за максимално добре запазване на млякото на прах. „Щракнете, за да затворите“ – затваряне плътно на капака и допълнително обезопасяване против нежелано замърсяване и разсипване. Дизайн на опаковката, удобен за употреба с една ръка, когато с другата придържате Вашето бебе. Удобен изравнител към опаковката, за да можете да отмерите точното количество мляко на прах. Място за мерителната лъжичка от вътрешната страна на капака, за да я прикрепвате и съхранявате без контакт с млякото на прах. Опаковката е изработена от устойчиви, възобновяеми материали, за подпомагане защитата на горите, птиците и пчелите за бъдещето на Вашето Бебе. Не съдържа палмова мазнина.
45,30 лв.
Базова цена: 45,30 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!